Referenties

Deze klanten gingen u voor

De diensten van Automakelaarz verdienen zich altijd terug, ongeacht de dienst die je bij ons afneemt. Veel klanten zijn jou al voor gegaan!
Jouw auto kopen of verkopen? Wij beschikken over de kennis, middelen en expertise om de hoge kortingen binnen te slepen. Wij hebben een brede netwerk in de autobranche en we zijn experts in onderhandelen.

Een Auto importen tegen het meest gunstigste rest BPM? Er zijn verschillende manieren om de rest BMP binnen de wettelijke kaders te berekenen. Hierdoor kan bij import verschuldigde rest BMP flink lager uitvallen. Resultaat: Duizenden euro’s verschil tussen verschillende methodes. Ook hier verdienen onze diensten zich dubbel en dwars terug. Ook aankoopkeuring en overige diensten van Automakelaarz verdienen zich per definitie in alle gevallen terug.

Ervaar en ontdek het zelf! Zullen wij voor jou, net als we voor vele andere hebben gedaan, ook een berekening maken? Op deze pagina vindt je enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heb je na het lezen van deze referenties nog vragen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Auto aankoopservice

€800 euro van de prijs kunnen onderhandelen en 2 reparaties uitlaten voeren voor circa €180. Kosten dubbel en d...

Auto verkoopservice

Verkoop van deze auto is ruim €2.000 boven verwachting van de klant

Achteraf een aankoopkeuring uitgevoerd. 4 mankementen aan het licht gebracht. €485- aan reparatie bespaard

Auto verkoopservice

Auto wordt opgehaald, door de wasstraat, gefotografeerd en geadverteerd op verschillende websites

Auto verkoopservice

Auto binnen enkele weken verkocht. €3.100 boven verachting klant

Import doe het zelf pakket

€1.400 goedkoper uitgekomen dan wanneer deze auto in Nederland zou gekocht worden

Auto verkoopservice

Te koop aangeboden met de verkoopservice

Auto verkoopservice

Te koop aangeboden met de verkoopservice

Beoordelingen Automakelaarz

9,1 met 79 beoordelingen
  • 9,2
  • 9
  • 9,2

Beoordeeld door: Stefan Demacker

13-03-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben hier in februari een auto gekocht. Zowel telefonisch als in de zaak was Rabi (verkoper) heel vriendelijk en behulpzaam. Auto was scherp geprijsd en zag er goed uit. We konden hem ook meteen meenemen wat voor ons erg fijn was aangezien we van ver moesten komen. De tweede sleutel was niet aanwezig maar werd door Auto Makelaarz nagestuurd en ook een klein probleempje werd achteraf door Auto Makelaarz opgelost. Wij zijn erg tevreden. Een klein minpuntje is dat de verkoper niet veel wist te vertellen over de historie/onderhoud van de auto.

Ik zou Automakelaarz aanbevelen!

Beoordeeld door: Wahida Jahangir

21-02-2019
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Geweldig en service gericht, super vriendelijke medewerkers!!!

Ik zou Automakelaarz aanbevelen!

Beoordeeld door: Hong An Nguyen

17-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Top autobedrijf heb van te voren een afspraak gemaaktt met de eigenaar voor een auto. Eerst de auto bekeken en daarna een korte proefrit gedaan. De auto voor een mooie prijs kunnen kopen en de zelfde dag mee kunnen nemen nadat de eigenaar al het papier werk heeft geregeld. Kortom een goede autobedrijf met een vriendelijke en behulpzame eigenaar.

Ik zou Automakelaarz aanbevelen!

Beoordeeld door: Tanja Spuijbroek

12-02-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Super tevreden, alles volgens afspraak!

Ik zou Automakelaarz aanbevelen!

Beoordeeld door: Zakaria A

09-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Heel goed. Een zeer goede eerlijke uitleg van Rabi gekregen. Ik ben super blij dat ik hier mijn auto goed kon doorverkopen! Ik raadt iedereen aan wie van zijn auto af wilt zonder gezeur en koppijn zoals via marktplaats.

Ik zou Automakelaarz aanbevelen!

Beoordeeld door: Ronny Lobo

08-02-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Zeer warme ontvangst. Erg direct. Altijd jonge auto’s met minimaal jaar garantie en onderhoudhistorie.
Ik zou zo mijn volgende auto weer daar kopen.

Ik zou Automakelaarz aanbevelen!

Beoordeeld door: B. Kurt

08-02-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Automakelaarz is een top bedrijf die wensen waarmaakt. Je krijgt de service die beloofd wordt en simpelweg geen addertje onder het gras. Alles wordt eerlijk besproken. Zou zeker de volgende keer een auto kopen of verkopen via Automakelaarz.nl

Ik zou Automakelaarz aanbevelen!

Beoordeeld door: Erkan Yildiz

08-02-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Top service!

Vriendelijk, alles mooi op een rijtje en snel afgehandeld.

Aanrader je zal geen spijt krijgen!

Ik zou Automakelaarz aanbevelen!

GRATIS BPM INDICATIE?
Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.
Link:
Naam:
Tel:
E-mail:

Wie zijn wij? Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..

Back to top