Je bent hier:

Aankoopkeuring en onderhandelingen

Jouw eerste besparing begint hier!

Na de aankoopkeuring gaan we door met het geen waar echt in uitblinken, namelijk onderhandelen. Wij beschikken over de kennis, middelen en expertise om de hoge kortingen binnen te slepen. Aankoopkeuring in combinatie met onze onderhandelingen verdienen zich in alle gevallen terug.

Hoe werkt het? In 5 stappen de aankoopkeuring

1. Aanvraagformulier & contact: Vul vrijblijvend het formulier in voor aankoopkeuring. Wij nemen telefonisch contact met jou op en kijken direct en vrijblijvend met je mee.

2. Planning afspraak: Vervolgens plannen wij een afspraak met de verkoper. Per mail ontvang je alle details hierover zodat u eventueel ook er bij kan zijn.

3. Auto inspectie: De auto wordt direct optisch geïnspecteerd op schade, slijtage en storingen. Hiervoor gebruiken we geavanceerde apparatuur zoals uitleesapparaat en lakdiktemeter. Hiermee kunnen we o.a. de foutmeldingen en storingen uitlezen. Onder een brug zullen wij de auto verder inspecteren op veringen, roestdelen, remmen, lekkages, banen, veringen en overige slijtage.

4. Proefrit: Er wordt een proefrit met de auto gemaakt. Hier wordt o.a. de wiellagers, remmen, koppeling, acceleratie en de wegligging getest.

5. Technische rapport & advies: Per mail ontvang je het verslagrapport en advies. Hierin tref je alle inspectie punten. Inclusief korte termijn reparaties en eventuele gebreken.

Aankoopkeuring + Onderhandelingen

€290
€290
 • Aankoopbegeleiding
 • Onderhoud dealercontact
 • De beste en scherpste deal
 • Alle afspraken op papier
 • Controle koopovereenkomst
 • Aankoop & transactiebegeleiding
 • Garantie mogelijkheden  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

  GRATIS BPM INDICATIE?

  Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

   Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.

   Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


   Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

   Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..