Je bent hier:

Actuele aanbod

Actuele aanbod
Je wilt van je auto af, dan ben je bij de Automakelaarz aan het juiste  adres. Veel mensen vinden het verkopen van hun auto maar lastig. Je zult je dan afvragen, wat is mijn auto waard in de huidige staat? Wat is het maximale rendement wat ik er uit kan halen? Hoe lang gaat het duren voor dat mijn auto verkocht wordt? Krijg ik veel vreemde volk aan mijn deur? Ben je het pingelen over de prijs zat? Krijg je te weinig terug bij inruil? Je auto adverteren? waar te beginnen?

Wij nemen je dit graag uit handen en bemiddelen tussen jou de vraag & aanbod markt en de RDW-erkende dealers. Dat is onze passie, hier zijn we experts in. Met kennis van de vraag en aanbod en een netwerk van duizenden erkende dealers zorgen we er voor dat je de hoogste rendement behaald voor jouw auto.

Professionele begeleiding bij het verkopen van jouw auto.

De aanmelding is gratis en vrijblijvend. Je kunt je auto aanmelden op basis van foto’s, het kenteken en enkele aanvullende gegevens. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag. We begeleiden je van A tot Z. Ook na de verkoop van je auto. Bij ons staat klanttevredenheid boven aan.

GRATIS BPM INDICATIE?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.

    Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


    Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

    Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..