Advies

Alles over auto import, auto aankoopkeuringen, auto inkoop en auto verkoop

Met onze doe het zelf import pakket voor slechts €260 kan je zelf een auto importeren. Wij ondersteunen jou met het gehele importtraject.

Gratis indicatie BPM berekening laagst haalbare tarief
€ 65 BPM aangifte
€ 107,20 RDW leges, tenaamstelling en identificatie
€ 260 Doe het zelf import pakket
€ 432,20 Totaal

Overige opties:
€ 95,- Zoekservice
€ 965,- Transport (heel Duitsland) Aankoopkeuring + Onderhandelingen +All inculsive import pakket
€ 260,- Zelf uw auto importeren met de 14 daagse kentekenplaten. Doe het zelf import pakket
€ 185,- Schade auto? Dan is bij uitstek de auto importeren met Taxatierapport BPM meest voordelig

 

BPM staat voor ‘belasting van personenauto’s en motorrijtuigen’ en moet betaald worden als je in Nederland een nieuwe personenauto, motor of bestelauto koopt. Ook als je een auto, motor of bestelauto vanuit het buitenland naar Nederland importeert, moet je (onder andere) rest BPM betalen. Exporteer je een auto, dan bestaat de mogelijkheid dat je de rest BPM terug kunt vorderen van de belastingdienst. De BPM berekenen is de belangrijkste vertrekpunt om te kunnen bepalen of het wel of niet voordelig is een bepaalde auto te importeren. Het importeren van een redelijk jonge gebruikte auto kan je vele duizenden euro’s besparen.

De belastingdienst heeft afgelopen jaren veel wijzigingen doorgevoerd die invloed hebben op de BPM berekeningen. De cataloguswaarde speelde een belangrijke rol.  Na 2013 ligt de nadruk meer op de CO2 uitstoot en de CO2 heffing. Ben je niet op de hoogte van de meest relevante wijzigingen, vraag het dan aan een van onze experts. Het is een feit [...]

Je wil jouw auto verkopen, dan ben je bij de Automakelaarz aan het juiste adres. Veel mensen vinden het verkopen van hun auto maar lastig. Je zult je dan afvragen, wat is mijn auto waard in de huidige staat? Wat is het maximale rendement wat ik er uit kan halen? Hoe lang gaat het duren voor dat mijn auto verkocht wordt? Krijg ik veel vreemde volk aan mijn deur? Ben je het pingelen over de prijs zat? Krijg je te weinig terug bij inruil? Je auto adverteren? waar te beginnen? Wij nemen je dit graag uit handen en bemiddelen tussen jou de vraag & aanbod markt en de RDW-erkende dealers. Dat is onze passie, hier zijn we experts in. Met kennis van de vraag en aanbod en een netwerk van duizenden erkende dealers zorgen we er voor dat je de hoogste rendement behaald voor uw auto.

Professionele begeleiding bij het verkopen van je auto.

De [...]

    Back to top