Je bent hier:

Auto Verkoop

Laat de verkoop van jouw auto over aan ons

Zorgeloos je auto laten verkopen, waarde bepaling van uw auto, eerlijke verkoopprijs en No cure, No pay constructie.

Automakelaarz vinden altijd een geïnteresseerde koper. Een auto verkopen is vast niet uw dagelijkse bezigheid. Automakelaarz zijn experts op dit gebied en nemen deze taak en zorg graag van u over. Automakelaarz hebben een uitgebreide landelijke netwerk binnen de autobranche waarbij meer 5.000 gecontroleerde autodealers aangesloten zijn. Hierdoor profiteer je van de hoogste handelsbiedingen. Je auto wordt op verschillende verkoopplatformen aangeboden.

De inspanningen van Automakelaarz resulteren voor je in de hoogst haalbare prijs voor jouw auto. Hierdoor maken  we van elke opdracht een succesvolle deal. Verkooptermijn varieert ongeveer tussen 1 en 35 dagen. Automakelaarz dragen zorg voor de inruilauto en garantie voor de kopende partij, terwijl u het afgesproken bedrag en de vrijwaring ontvangt.

Alle voordelen op een rij:
Hoe werkt het
 1. Meld jouw auto aan bij ons aan
 2. Stuur ons de autogegevens en foto’s toe.
 3. Wij verkopen jouw auto en dragen zorg voor de inruilauto en garantie voor de kopende partij
 4. U krijgt het hoogste bod
 5. Na acceptatie ontvangt je de vrijwaring het bedrag op uw rekening
  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.

  Hier treft je een voorbeeld hoe je het beste de foto's van jouw auto kan maken

  GRATIS BPM INDICATIE?

  Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

   Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.

   Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


   Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

   Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..