Auto Verkoop

Laat de verkoop van jouw auto over aan ons

Zorgeloos je auto laten verkopen, waarde bepaling van uw auto, eerlijke verkoopprijs en No cure, No pay constructie.

Automakelaarz vinden altijd een geïnteresseerde koper. Een auto verkopen is vast niet uw dagelijkse bezigheid. Automakelaarz zijn experts op dit gebied en nemen deze taak en zorg graag van u over. Automakelaarz hebben een uitgebreide landelijke netwerk binnen de autobranche waarbij meer 5.000 gecontroleerde autodealers aangesloten zijn. Hierdoor profiteer je van de hoogste handelsbiedingen. Je auto wordt op verschillende verkoopplatformen aangeboden.

De inspanningen van Automakelaarz resulteren voor je in de hoogst haalbare prijs voor jouw auto. Hierdoor maken  we van elke opdracht een succesvolle deal. Verkooptermijn varieert ongeveer tussen 1 en 35 dagen. Automakelaarz dragen zorg voor de inruilauto en garantie voor de kopende partij, terwijl u het afgesproken bedrag en de vrijwaring ontvangt.

Hoe werkt het

 1. Meld jouw auto aan bij ons aan
 2. Stuur ons de autogegevens en foto’s toe.
 3. Wij verkopen jouw auto en dragen zorg voor de inruilauto en garantie voor de kopende partij
 4. U krijgt het hoogste bod
 5. Na acceptatie ontvangt je de vrijwaring het bedrag op uw rekeningAlle voordelen op een rij:

 • Binnen 2 dagen ontvangt u het hoogste bod
 • Met jouw auto blijven rijden totdat deze verkocht is
 • U krijgt dus geen mensen bij u aan de deur
 • Mogelijkheid van aankoopkeuring, onderhoudsbeurt en garantie
 • Mogelijkheid van inruil
 • Mogelijkheid van inbouw van accessoires
 • Bij de aflevering van uw auto ontvangt u meteen een vrijwaring
 • Geen risico’s

Hier treft je een voorbeeld hoe je het beste de foto's van jouw auto kan maken

GRATIS BPM INDICATIE?
Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.
Link:
Naam:
Tel:
E-mail:

Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van uw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van uw auto. Zo betaald u nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van uw auto is het van belang dat uw auto het meest rendement oplevert. Uw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan uw deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd van u in beslag nemen.

Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van uw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor u. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor u auto doen. Zo voorkomt u dat uw een miskoop doet.Ook wanneer u recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kan u bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor u op en stellen de verkopende partij….

Lees meer..

Back to top