Je bent hier:

Auto Zoekservice

Profiteer van onze kennis en specialisatie op dit gebied

Automakelaarz biedt een zoekservice aan voor het vinden van jouw auto of import auto. In de zoekopdracht-formulier geef je aan wat de minimale eisen zijn, en welke wensen of voorkeuren jij hebt. Op basis daarvan kunnen wij gericht zoeken. Indien wij meer informatie nodig hebben bellen wij geen even. In het voortraject gaan wij proactief op zoek naar drie auto’s die volgens jouw wensen en eisen voldoen. Dit resulteert zich een lijst van 3 auto’s die binnen de zoekmarges vallen. Vervolgens kiezen wij in samenspraak de beste keuze. Wij kunnen vervolgen ook concreet actie op ondernemen. Hierbij nemen we contact op met de dealer en onderhandelen we over de beste prijs. Met onze kennis, dealerervaringen en dealercontacten weten we precies waar we op moeten letten. Hierdoor kunnen wij je de beste deal garanderen.

Voor eventuele importproces zijn wij ook jouw verlengstuk en partner. Met mogelijkheid tot aankoopkeuringen, transport tot aan het op invoeren bij de RDW en de auto op kenteken zetten. In onze beveiligde stalling kunnen we de auto voor je stallen tot aan de aflevering bij ons of bij jou thuis.

Wij geven altijd vooraf aan of wij aan de wensen kunnen voldoen. Kan het niet dan kijken we naar andere mogelijkheden en oplossingen. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

Pakket 1 Zoekservice naar jouw Auto

€95
€95
 • Wij zoeken jouw auto
 • Wensen van jouw auto
 • Proactief op zoek naar uw voorkeur auto
 • Lijst met top 3 geschikte auto’s
 • Geen eindeloze zoektocht
 • Een goed advies
 • Helder en duidelijk
auto kopen

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

  GRATIS BPM INDICATIE?

  Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

   Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.

   Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


   Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

   Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..