Je bent hier:

Autobedrijf aansprakelijk stellen

Wij nemen het voor u op!

Ook wanneer u recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kan u bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor u op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen aansprakelijk. Vervolgens volgt ingebrekestelling. Wanneer de verkopende partij niet meewerkt kunnen wij voor u een juridische geschil aangaan waarbij de verkoper gegarandeerd uw aankoop dient terug te nemen of de gebreken en mankementen van uw aankoop dient te repareren. Door onze efficiënte werkwijze, ervaring en expertise kunnen wij honderden tot duizenden euro’s aan juridische kosten besparen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug.

Uit onderzoek blijkt dat één op de zeven auto’s een miskoop te zijn. Hier hoeft u bij ons geen zorgen te maken.

Autobedrijf aansprakelijk stellen

€160
€160
 • Autobedrijf aansprakelijk stellen
 • Wij nemen het voor u op
 • Stellen de verkopende partij aansprakelijk
 • Onderhouden de contacten
 • Team van juristen. Experts in wet en regelgeving
 • Opmaak en dossiervorming
 • Verkopende partij dagvaarden (optioneel)
 • Bespaar honderden tot duizenden Euro’s  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

  GRATIS BPM INDICATIE?

  Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

   Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

   Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


   Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

   Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..