Je bent hier:

BPM aangifte import

Wat is BPM en wat houdt de BPM tabel in? BPM staat voor ‘belasting van personenauto’s en motorrijtuigen’ en moet betaalt worden als je in Nederland een nieuwe personenauto, motor of bestelauto koopt. Ook als je een auto, motor of bestelauto vanuit het buitenland naar Nederland importeert, moet je (onder andere) rest BPM betalen. Exporteer je een auto, dan bestaat de mogelijkheid dat je de rest BPM terug kunt vorderen van de belastingdienst.

De BPM berekenen is de belangrijkste vertrekpunt om te kunnen bepalen of het wel of niet voordelig is een bepaalde auto importeren. Het importeren van redelijke jonge gebruikte auto kan je vele duizenden euro’s besparen.

De belastingdienst heeft afgelopen jaren veel wijzigingen doorgevoerd die invloed hebben de BPM berekeningen. De cataloguswaarde speelde een belangrijke rol,  Na 2013 ligt de nadruk meer op de CO2 uitstoot en de CO2 heffing. Bent u niet op de hoogte van de meest relevante wijzigingen, vraag het dan aan een van onze experts. Het is een feit dat een gebruikte auto importeren goedkoper is dan een nieuwe auto kopen in een van onze naaste buren, zoals Duitsland. Bij het importeren kan onder andere de BPM afschrijvingstabel worden toegepast.

Er zijn verschillende manieren om de rest BMP binnen de wettelijke en toegestane kaders te berekenen. Hierdoor kan bij import verschuldigde rest BMP flink lager uitvallen. Je kan bijvoorbeeld verschillende wijze berekeningsjaren 2007 t/m 2014 kiezen. Resultaat: Duizenden euro’s verschil tussen verschillende methodes.

Automakelaarz geeft  uitgebreide advies op maat en bekijkt per klant wat de wensen en behoeftes zijn. Echte maatwerk dus. Wij helpen u bij elke vraag.

Pakket 1 BPM pakket

€65
€65
 • BPM aangifte voor import
 • Laagste BPM garantie
 • Laagste BPM berekening
 • Beste modeluitvoering
 • Deskundig advies
 • 100% acceptatiegarantie  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van hart.

  GRATIS BPM INDICATIE?

  Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

   Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.

   Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


   Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

   Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..