Je bent hier:

Contactformulier

Wij zijn niet bang voor lastige vragen. Stel ze gerust. We bijten niet!

Bel ons! Stuur ons een mail of laat een terugbelverzoek achter voor ons. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn wij 6 dagen in de week op afspraak geopend. Komt het u beter uit om s avonds te komen, in principe is iedere avond bezichtigen op afspraak mogelijk.

+31 6 40 031 737

Maandag tot Zaterdag:
09:00 – 18:00

info@automakelaarz.nl

Voor algemene vragen
24/7 bereikbaar

Openingstijden:

Ma:09:00 – 18:00
Di:09:00 – 18:00
Wo:09:00 – 18:00
Do:09:00 – 18:00
Vr:09:00 – 18:00
Za:10:00 – 16:00
Zo:gesloten

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van hart.

  GRATIS BPM INDICATIE?

  Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

   Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.

   Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


   Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

   Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..