Je bent hier:

Doe het zelf import pakket

Beste hulp bij import!

Waarom een auto importen uit Duitsland

Auto importen uit Duitsland is populair, hierdoor besparen veel mensen duizenden euro ’s mee. Je rijdt tenslotte voor minder geld een luxere auto met weinig kilometers. Aanbod en concurrentie in Duitsland is groter, hierdoor profiteer je van lagere prijzen.Garantie op een Duitse auto is ook in andere EU landen geldig en overdraagbaar, dus ook in Nederland!

Aankooporiëntatie & begeleiding importtraject. Je hebt een auto op het oog in Duitsland en je wilt deze importen. Heb je hulp nodig het zoeken van een auto en heb je hulp hierbij nodig? Maak dan gebruik van onze zoekservice. Vervolgens kan je bij ons een gratis BPM indicatie aanvragen. Hiermee kan je een inschatting maken van het te verwachten rest BPM bedrag. Tijdens auto aankoop controleren wij autopapieren. Na de aankoop kan je jouw auto snel zelf naar huis rijden. Vervolgens verzorgen wij de meest gunstigste BPM aangifte en eventueel tegen meerprijs aanvullend een BPM taxatierapport. Na de aankoop plannen wij samen met jou een afspraak in bij het RDW. Binnen 5 werkdagen na de RDW (invoer)keuring ontvang je per mail een BPM betaalbericht. Ook na deze stap en de vervolgstappen krijg je begeleiding van Automakelaarz. Toch liever gehele import traject uitbesteden? Dan adviseren wij je om gebruik te maken van ons all inclusive import pakket.

Automakelaarz geeft uitgebreide advies op maat en bekijkt per klant wat de wensen en behoeftes zijn. Echte maatwerk dus. Wij helpen je graag bij elke vraag.

Pakket 3 Doe het zelf pakket

€260
€260
 • Zelf uw auto importeren
 • EU Transportkentekenplaten 15 dagen
 • EU Kentekenbewijs
 • Controle autodocumenten
 • BPM aangifte met laagste BPM garantie
 • 100% BPM aangifte acceptatiegarantie
 • Afspraakplanning RDW + Douane
 • Begeleiding bij import
 • Exacte nieuwwaarde berekening
 • Controle co2 uitstoot
 • Koerslijstonderzoek en waardebepaling

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

  GRATIS BPM INDICATIE?

  Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

   Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.

   Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


   Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

   Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..