Je bent hier:

Referenties

Deze klanten gingen u voor!

De diensten van Automakelaarz verdienen zich altijd terug, ongeacht de dienst die je bij ons afneemt. Veel klanten zijn jou al voor gegaan!
Jouw auto kopen of verkopen? Wij beschikken over de kennis, middelen en expertise om de hoge kortingen binnen te slepen. Wij hebben een brede netwerk in de autobranche en we zijn experts in onderhandelen.

Een Auto importen tegen het meest gunstigste rest BPM? Er zijn verschillende manieren om de rest BMP binnen de wettelijke kaders te berekenen. Hierdoor kan bij import verschuldigde rest BMP flink lager uitvallen. Resultaat: Duizenden euro’s verschil tussen verschillende methodes. Ook hier verdienen onze diensten zich dubbel en dwars terug. Ook aankoopkeuring en overige diensten van Automakelaarz verdienen zich per definitie in alle gevallen terug.

Ervaar en ontdek het zelf! Zullen wij voor jou, net als we voor vele andere hebben gedaan, ook een berekening maken? Op deze pagina vindt je enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heb je na het lezen van deze referenties nog vragen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

9.4
10

Geweldige service!

Uitstekend service! Denken met je mee en geven nodige input!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 25 november 2022
10

Een echte aanrader! 10+

Ik ben bij Automakelaarz geweest voor een BPM taxatie rapport. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en kan dit bedrijf echt aanraden, deze heren beschikken over de juiste kennis. Mij zien ze dan ook de volgende keer zeer zeker terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 7 oktober 2022
10

Goede service

Altijd een snelle en nette afhandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Markelo - 5 maart 2022
10

Van alle markten thuis

Bij automakelaarz hebben we verschillende diensten afgenomen. We hebben onze auto makkelijk en soepel verkocht. Met het bedrag zijn we erg tevreden verder hebben zij ons ook geholpen met het import proces. Dit ging vrij gemakkelijk. We hebben de auto uitgekozen. Deze stond bij de vw dealer in Duitsland. We hebben de prijs op NL platen geoffreerd gekregen. Deze was nog goedkoper wanneer we dit zelf had verzorgd. Totale importproces heeft ongeveer 2 weken geduurd. Van aanschaf tot tenaamstelling. Wij hebben ons voordeur niet verlaten. Alles werd voor ons geregeld. Na het ontvangen van onze kentekencard zijn de we de auto gaan ophalen bij automakelaarz. Erg handig. Van ons een dikke pluim voor deze lui. Goede zaken gedaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 28 februari 2022
204 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

GRATIS BPM INDICATIE?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

    Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


    Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

    Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..