Je bent hier:

Referenties

Deze klanten gingen u voor!

De diensten van Automakelaarz verdienen zich altijd terug, ongeacht de dienst die je bij ons afneemt. Veel klanten zijn jou al voor gegaan!
Jouw auto kopen of verkopen? Wij beschikken over de kennis, middelen en expertise om de hoge kortingen binnen te slepen. Wij hebben een brede netwerk in de autobranche en we zijn experts in onderhandelen.

Een Auto importen tegen het meest gunstigste rest BPM? Er zijn verschillende manieren om de rest BMP binnen de wettelijke kaders te berekenen. Hierdoor kan bij import verschuldigde rest BMP flink lager uitvallen. Resultaat: Duizenden euro’s verschil tussen verschillende methodes. Ook hier verdienen onze diensten zich dubbel en dwars terug. Ook aankoopkeuring en overige diensten van Automakelaarz verdienen zich per definitie in alle gevallen terug.

Ervaar en ontdek het zelf! Zullen wij voor jou, net als we voor vele andere hebben gedaan, ook een berekening maken? Op deze pagina vindt je enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heb je na het lezen van deze referenties nog vragen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

9.5
10

Super correct en snel geholpen

Heb zelf een Mercedes G500 gevonden en gekocht in Duitsland. Op voorhand een BPM taxatie indicatie gevraagd. De auto daar gebracht en in 30 min was alles geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 29 januari 2024
10

Een woord, gewoon goed

Er is ons verzocht een een review achter gelaten. Omdat we goed geholpen zijn van a tot z, zullen we dit ook doen. Personeel was beleeft en gemanierd. Geen bekenden verkooppraatjes. Vooraf duidelijke uitleg gekregen. We mochten ons tijd nemen. Prijs was goed en garantie ook. Onze gekochte auto mogen we altijd brengen voor in en verkoop wanneer wij een andere auto wensen in de toekomst. Zorg minder dus wanneer we een andere of ruimere auto nodig hebben. Onze volgende auto zal weer hier zijn. Het totale plaatje is goed en zelfs boven verwachting
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 17 november 2023
10

Zeer goed

Zeer goede ervaring. Vriendelijke mensen. Goede afterservice. Ben netjes gebeld of alles naar wens is. Auto had en geluid in de kofferbak. Kon de zelfde dag nog terecht. Bleek dat de verbandtrommel in de kofferruimte niet vast zat. Geen mankement dus. Had her zelf ook kunnen oplossen. Al met al de service en afterservice was heel goed en netjes. Onze complimenten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 17 november 2023
10

Mooie Tiguan gekocht bij Billy

Super fijn gesprek gehad. Absoluut geen opdringerige verkooppraatjes. Heel eerlijk in de communicatie. Wij zijn zeer tevreden met onze koop en Billy
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HOOGVLIET ROTTERDAM - 14 oktober 2023
220 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

GRATIS BPM INDICATIE?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

    Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


    Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

    Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..