Je bent hier:

Referenties

Deze klanten gingen u voor!

De diensten van Automakelaarz verdienen zich altijd terug, ongeacht de dienst die je bij ons afneemt. Veel klanten zijn jou al voor gegaan!
Jouw auto kopen of verkopen? Wij beschikken over de kennis, middelen en expertise om de hoge kortingen binnen te slepen. Wij hebben een brede netwerk in de autobranche en we zijn experts in onderhandelen.

Een Auto importen tegen het meest gunstigste rest BPM? Er zijn verschillende manieren om de rest BMP binnen de wettelijke kaders te berekenen. Hierdoor kan bij import verschuldigde rest BMP flink lager uitvallen. Resultaat: Duizenden euro’s verschil tussen verschillende methodes. Ook hier verdienen onze diensten zich dubbel en dwars terug. Ook aankoopkeuring en overige diensten van Automakelaarz verdienen zich per definitie in alle gevallen terug.

Ervaar en ontdek het zelf! Zullen wij voor jou, net als we voor vele andere hebben gedaan, ook een berekening maken? Op deze pagina vindt je enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heb je na het lezen van deze referenties nog vragen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

9.5
10

Vriendelijk en eerlijk

Vriendelijk ontvangst met koffie.Kwamen voor een mini zeer mooie wagen dealeronderhouden en ervaarde een duidelijke en transperante verkoop. Met een zeer goed gevoel naar gereden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Biezenmortel - 1 februari 2023
9

Fijn geholpen. Netjes en beleefd

Goed gevoel bij. Bij de aankoop van een auto hebben ze me op het laatste moment nog van mijn oude auto af geholpen voor een aardige prijs. Deze verkoop liep op het laatste moment mis waardoor ik anders met 2 auto’s had gestaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stramproy - 10 januari 2023
10

Uitstekend

Goeie prijs-kwaliteitverhouding, goede service. Goed geholpen door het personeel, geven goede adviezen. Hebben vakkennis en de expertise in huis
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 1 januari 2023
10

Uitstekend

Vorige maand hebben we na een lange zoektocht een auto gevonden. Deze hebben we bij Automakelaarz gekocht. Duidelijke uitleg, een hersteldeel wordt netjes vooraf aangegeven. En de after service was zeer goed. We hebben besloten om 24 maanden garantie te nemen in plaats van 12 maanden. Dit ging achteraf soepel. Ook de 2e sleutel werd netjes nagestuurd zoals afgesproken. Een kleinigheidje erbij, niet verwacht. Zeer attent. Denken met je mee, voor en na de verkoop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 28 december 2022
209 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

GRATIS BPM INDICATIE?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

    Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


    Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

    Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..