Je bent hier:

Referenties

Deze klanten gingen u voor!

De diensten van Automakelaarz verdienen zich altijd terug, ongeacht de dienst die je bij ons afneemt. Veel klanten zijn jou al voor gegaan!
Jouw auto kopen of verkopen? Wij beschikken over de kennis, middelen en expertise om de hoge kortingen binnen te slepen. Wij hebben een brede netwerk in de autobranche en we zijn experts in onderhandelen.

Een Auto importen tegen het meest gunstigste rest BPM? Er zijn verschillende manieren om de rest BMP binnen de wettelijke kaders te berekenen. Hierdoor kan bij import verschuldigde rest BMP flink lager uitvallen. Resultaat: Duizenden euro’s verschil tussen verschillende methodes. Ook hier verdienen onze diensten zich dubbel en dwars terug. Ook aankoopkeuring en overige diensten van Automakelaarz verdienen zich per definitie in alle gevallen terug.

Ervaar en ontdek het zelf! Zullen wij voor jou, net als we voor vele andere hebben gedaan, ook een berekening maken? Op deze pagina vindt je enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heb je na het lezen van deze referenties nog vragen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

9.5
10

Zeer positief

Ook netjes geholpen wanneer iets stuk gehad. Geen gezeur of getouwtrek. Ze komen de afspraken na zoals deze vooraf is afgesproken zelfs na 11 maanden. Ben tevreden met de after service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldkamp - 22 september 2023
10

Professionele taxatie en vlotte afhandeling

Afgelopen 5 jaar laat ik mijn auto’s taxeren door Automakelaarz. Altijd een snelle reactie en snelle afhandeling. En natuurlijk ben ik dik tevreden het resultaat van de taxaties!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 29 juli 2023
10

Super!!

Nu voor de 2e keer een auto door Automakelaarz laten importeren. Wat een topbedrijf! Alles wordt voor je op perfecte en zeer snelle manier geregeld! Je hoeft er zelf niets voor te doen. Niets anders dan complimenten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Blauwhof - 29 juli 2023
10

Top garage

Deze garage is een zeer goede en betrouwbare handelaar die weet waar hij over praat. Regelt vakkundig alle afgesproken dingen en staat voordat de auto opgehaald kan worden hem nog samen met een zeer goede collega de auto nogmaals helemaal met de hogedrukspuit schoon te spuiten omdat er door het slechte weer wat spatjes opgekomen waren. Ik zou deze garage van harte aanbevelen dankzij de goed service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eethen - 14 april 2023
216 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

GRATIS BPM INDICATIE?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

    Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


    Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

    Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..