Je bent hier:

Taxatierapport BPM

Gegarandeerd en verzekerd van een geaccepteerde schaderapport!

Heeft de auto schade/beschadigingen? Dan is de waarde niet te bepalen met een koerslijst. Dan is bij uitstek importeren met een BPM schaderapport voor BPM als tegenbewijs het meest voordelige. Deze taxatie wordt uitsluitend opgemaakt door erkende en gecertificeerde BPM taxateur. Deze rapporten worden niet door een schadebedrijf opgemaakt, een schadebedrijf zal slechts een schaderapport maken. Een schaderapport alléén is niet genoeg om BPM aangifte te doen, er moet een officieel BPM taxatierapport gemaakt worden. Verder wordt niet gekeken naar de marktwaarde en referentievoertuigen, maar slechts naar de schade die aan het voertuig zit. Onze erkende schadetaxateurs komen op locatie om de schade te taxeren. Je bent dan gegarandeerd en verzekerd van een geaccepteerde schaderapport die jij kan gebruiken als tegenbewijs voor jouw import auto. Automakelaarz geeft uitgebreide advies op maat en bekijkt per klant wat de wensen en behoeftes zijn. Ook voor  alleen advies over de BPM-berekening? Wij helpen jou bij elke vraag..

Pakket 2 Taxatierapport BPM

€195
€195
 • Schaderapport voor BPM tegenbewijs
 • Wij stellen een schaderapport op
 • BMP aangifte met laagste BPM garantie + €50,-
 • Op locatie
 • Erkende schadetaxateurs
 • 100% BPM aangifte acceptatiegarantie
 • Tegenbewijs voor uw schade auto
 • Bespaar honderden tot duizenden Euro’s

Let op! Indien uw foto’s meer dan 24 MB groot zijn, raden wij aan gebruik te maken van WeTransfer. U kunt uw foto’s hier uploaden en een link genereren. Vervolgens kunt u de link invoegen in het formulier aan de rechterzijde.

Verzend grote bestanden eenvoudig met behulp van WeTransfer. Klik hier!  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.

  GRATIS BPM INDICATIE?

  Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

   Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

   Wie zijn wij? Onafhankelijke Autobedrijf met uiteenlopende diensten.


   Automakelaarz zijn specialisten op het gebied van auto’s. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het kopen of verkopen van een nieuwe of gebruikte auto. Het vaststellen van de exacte dagwaarde en taxeren van jouw auto is een belangrijke startpunt bij aankoop of verkoop van jouw auto. Zo betaal je nooit te veel. Bij het verkopen of inruilen van jouw auto is het van belang dat de auto het meest rendement opleverd. Jouw auto verkopen via Automakelaarz kan snel effectief en zorgeloos zonder vreemde volk aan de deur die lange gesprekken voeren, pingelen over de prijs en veel tijd in beslag nemen.

   Automakelaarz zijn experts op het gebied van onderhandelen bij aankoop en verkoop van auto’s. De kortingen bij aankoop van jouw auto kunnen zeer hoog oplopen. Zo verdient Automakelaarz zich dubbel en dwars terug voor jou. Automakelaarz kan tevens een aankoopkeuring voor jouw auto doen. Zo voorkom je een miskoop. Ook wanneer je recent een miskoop hebt gedaan bij een willekeurige autogarage kun je bij Automakelaarz terecht. Wij nemen het voor je op en stellen de verkopende partij voor de verborgen gebreken en mankementen  aansprakelijk. Wanneer de verkopende partij Lees meer..